Слави се изръсил 25 бона за диаманти на Мартина

Оценете статията

Дългия се стяга за сватба
Слави Трифонов е похарчил цели 25 бона за диамантени обици на приятелката си Мартина Огнянова, твърди Skandalno.net.
Дългия явно не се стиска, за да покаже на любимата си колко държи на нея. Танцьорката била впечатлена от жеста, тъй като и на сън не си представяла, че ще има толкова скъпо бижу.
Тя веднага се закичила с диамантите си, очаквайки, че колежките й от балета ще умрат от завист. Момичетата обаче дори й не обърнали внимание. Мислели, че е с някакви евтини стъкълца. Мартина не се стърпяла и се похвалила с подаръка, като не скрила и кой е щедрият купувач. Нямало нужда да казва името му, защото за никого вече не е тайна, че двамата ходят заедно.

 

Слави се стяга за сватба и е развързал кесията

Танцьорките отминали хвалбите й с мълчание. Напоследък Мартина била навирала нос и се държала с тях като шеф с подчинени. Това й навлякло и неприязънта на останалите от балета.
На солистката явно не й пука, защото скоро очаква Дългия да й предложи брак. Напоследък все по-упорито се говори, че носи детето му. Ако клюката отговаря на истината, то най-заклетият ерген от екрана ще мине до края на годината под венчило. Така ще се изпълни и предсказанието на гадателката на Берлускони, която при гостуването при Слави преди няколко месеца директно в ефир му каза да се стяга за сватба.

Клюки.вс препоръчва и:

1 коментар to “Слави се изръсил 25 бона за диаманти на Мартина”

  1. Violeta Staleva Peykova

    сеп. 05. 2012

    TQ HTE MU SERE ZLATO NE LAINA, TE LAINATA HTE MU SA ZA DESERT.

Добавете коментар