Фолкпевица копнее за С*КС с Анелия и Емилия!

Оценете статията

Младата гвардия във фолка сънува „каките” в бранша, макар да са понякога заклети врагини

Новоизлюпена световно неизвестна певица копнее да се радва на ласките на Анелия и Емилия…едновременно!

Набедената за протеже на Андреа мургавелка се оказа истинска палавница! Провалена в конкурса „Мис Плеймейт”, прелъстителката наречена Тайра сподели в прав текст с Светлана Терзиева – СЕСИЛ пред „Шоу”, че копнее да застане между Анелия и Емилия.

Младата надежда на чалгата съвсем не иска да е „синя каска” във вечната борба между двете утвърдени певици! Просто Тайра открито заяви, че няма скрупули в леглото и не се свени да търси това, от което има нужда и при двата пола.

В този смисъл най-горещата й фантазия е да ЕДНОВРЕМЕННО с Анелия и Емилия! Или Тайра вярва в посланието „Правете любов, не – война!” или се съветва с виден ПР-капацитет – как да пробие в чалгата!

Така де – напоследък свръх разкрепостените в популярния жанр станаха повече от много! Така, ако не я стигне популярност, поне ще привлече вниманието на Коко Динев.

Тайра иска да се набута там, където не ще сам Коко Динев!

Бизнесменът е популярен в техните среди като „Шахматиста”, защото редувал: руса-черна-руса! То вярно, че се задържа много време с блондинката Емилия, но тя не прилича на жена, която обича да дели – нито мястото си в поп-фолка, нито мъжете, че даже и врагините!

Иначе Тайра има с какво да се похвали. Вижте я във ВИДЕОТО:

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар