УАУ! Риана разкри НАЙ-ИНТИМНОТО от спалнята си (ЛИЧНИ СНИМКИ)

Оценете статията

Барбадоската красавица дръпна завесите и разкри всичко интимно

Певицата, която съвсем наскоро обяви, че отново се събрала с бившата си половинка рапърът Крис Браун, показва на цял свят колко е влюбена. Риана е известна с това, че обича да публикува в профила си в Туитър ежедневно моменти от личния си живот. Не веднъж певицата е разгорещявала почитателите си, публикувайки свои разг*лени снимки.
Този път певицата е решила да сподели най-интимните си моменти с любимия си Крис. Риана публикува снимка на рапъра, който г*л до кръста се е проснал и е заспал в хотелско легло. Дали концертите от турнето му са го изтощили толкова много? Не мислим особено след като виждаме и кадърът качен непосредствено след това. Там Риана също е г*ла до кръста.

Риана

Крис Браун

На последната снимка Риана и Крис ненаситно се прегръщат и целуват. Певицата и рапърът не веднъж са споделяли, дори по време на раздялата си, че все още имат чувства един към друг. Риана твърди, е Крис е любовта на живота й. Ето защо барбадоската прелест е решила да закара гаджето си при майка си за коледните празници. Тя иска Крис отново да спечели майка й, която загуби доверие в него след побоя, който той нанесе на дъщеря й. Крис също ще вземе майка си със себе си, за да може всички заедно да прекарат коледните празници.

Те са истински влюбени

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар