Как да разберем дали той е влюбен в нас?

Оценете статията

Много мъже не умират от желание да разкрият чувствата си, даже и пред любимата жена. Те ги кътат дълбоко в себе си и рядко може да попаднете на мъж, който ще си каже честно какво чувства към вас. Но въпреки това има такива, на които отдалеч си им личи колко са влюбени. Те се държат непохватно, отнесени са, правят всичко за вас и не се сърдят за глупости. Вижте как най-лесно може да разберете, че вашият любим наистина ви обича:

vlubenПрекарва цялото си свободно време с вас – само влюбените мъже са готови да прекарват всяка свободна минута с вас. При положение, че той предпочита да отиде с вас по магазините, отколкото да се види с приятелите си, явно наистина ви обича.

Влюбеният мъж обича да прави всичко с половинката си – да пазарува, да гледа романтични филми, да разхождат кучето в парка и т.н. След време, когато пеперудите от стомаха излетят /но не защото вече не ви обича, а защото е минала онази първоначална тръпка/ все по-често ще чувате, че е зает, че го мързи, че иска да гледате друг филм и т.н. Не си цупете, напълно нормално е отношенията ви да се променят след време. Това не означава, че чувствата му са изветрели.

Любовта прави хората слепи. В началото на връзката ви той няма да вижда вашите недостатъци, нито вие неговите. Вашият любим наистина ви обича, ако успява да ви накара да се чувствате добре в кожата си, когато сте заедно. Той няма да забележи леко мазната ви коса, нито белещият се лак, нито факта, че гърдите ви са малки. Той ви обича такава, каквато сте и ви го показва и доказва постоянно.

Влюбените хора стават суетни. Все по-често се заглежда в огледалото или във витрината, когато минавате покрай някой магазин. Преди може да не е отделял достатъчно време, когато се е обличал, но сега внимава кое с кое съчетава. Това е присъщо само на един влюбен мъж /като изключим тези, които по принцип са суетни/.

Забелязали ли сте, че вашият любим е доста непохватен? Това е така, защото се опитва да направи максимално добро впечатление, а то понякога го кара да изпада в неловки ситуации. Често му се случва да се залее, докато пие кафе във ваше присъствие, да си изпусне ключовете от вкъщи, да се бутне в някого и т.н.

Влюбените мъже /а и жените също!/ обожавам да съзерцават половинката си. Те я гледат постоянно – докато спи, докато се храни, докато говори по телефона, докато тренира и т.н. За тях тя е най-прекрасното същество на земята и не могат да спрат да й се любуват.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар