Хазал Кая се захласва по зумба

От известно време много от родните и световни звезди се захласват по нов интересен спорт.

Много от нас също го практикуват с голямо удоволствие, защото той е смес между спорт и танц. Става въпрос за зумбата. Интересното при него е, че съчетава в себе си елементи на спортни упражнения съчетани много умело с танцови движения. В същото време този спорт ви зарежда с много положителна енергия и сили. Ще помогне на много от вас дори да се отърват от излишните килограми.

hazal-kaya11Една от добре познатите ни турски актриси Хазал Кая, участваща в сериали като Забраненият плод и Огледален свят е много впечатлена от интересният спорт. За пръв път тя посещава спортната зала заедно с неина приятелка и остава много очарована от емоцията и енергията, с която се зарежда човек при посещението дори само на един урок по зумба.

Ежедневната програма на младата актриса Хазал Кая е много натоварена покрай снимките на Огледален свят, но винаги отделя поне по два пъти седмично за да посети зумба уроци. Тя споделя, че зумбата и помага много да се откъсне от напрегнатото ежедневие, както и да бъде винаги в добра форма. Хазал споделя, че освен във фитнес залата може да практикувате зумба и у дома. Важно е да имате хубава и тонизираща музика и да знаете някои упражнения от аеробиката. Така може да тренирате и в домашни условия.

Напоследък Хазал Кая посещава фитнес залата с колеги от сериала Огледален свят. След тежък снимачен ден Хазал и неини колеги отиват да разпуснат с малко зумба. По този начин релаксират а и прекарват време заедно извън снимките по сериала. Доста често може да срещнете Хазал с колежката си Джейда Атеш изпълняваща ролята на Ханде в Огледален свят.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *