Живот с климатици Мидеа – “за” и “против”

Обеднелият българин прави истински чудеса, когато реши да подобри живота си.

Да си собственик на климатик категорично означава, че се справяш с житейските несгоди въпреки всичко. Дори когато покупката на климатик втора употреба е върхът на възможностите ти, ти си човек от 21 век!

Придобиването на климатик е почти като женитбата: кандидатът се съветва надълго и нашироко, събира информация и сънува кошмари. Форумите обичат тази тема и безброй потребители се включват с охота в обсъждането на “булката”. Така от нета се излива темата климатици Мидеа и хората започват да се надвикват дали “това” може да бъде правилен избор или напротив.

klimatik-vtora-ryka“На моя колежка се развали на втория месец” – подхвърля разочароващия факт информирана потребителка. Климатикът не е втора ръка, но очевидно купувачът не е улучил. Дали такъв лош късмет имат и други? Знае ли се какъв процент продукти от тази марка показват слабите си страни още в първите месеци? Не казват. Друга информация предупреждава, че климатици Мидеа са доста шумни – “Съседът отгоре има такъв – толкова е шумен и така бучи, че не може да се спи от него”.

Дебатът по темата клони към извод, че и при тази марка е като при всички останали: зависи какво ще ти се падне. Оплаквания от тях не липсват!

Ще си изкривим душата ако не кажем, че има и късметлии: отказали са се от идеята да си вземат климатик втора употреба и са се жертвали за нова марка климатици Мидеа. И са доволни! Спец по темата дори твърди, че съотношението “цена-качество” при тази марка е много добро. Скептикът би изразил съмненията си, че който се е опарил – няма да си признае и че ако покупката му е била несполучлива, ще остави разочарованието за себе си.

Всеки хвали марката, която е избрал и не иска да си признае, когато е прецакан. Остава да се молиш да ти се падне по-издръжлив и по-безшумен климатик, мъдро заключава форумът bg-mamma. Говорилнята препоръчва още към тази марка да се насочите, ако ви трябва климатик само за охлаждане. Ако ще разчитате на нея и за отопление – по добре да проучите още оферти, преди да си направите избора сред многото климатици Мидеа.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *