Уникална френска формула „I LOVE FASHION”® за сигурно и трайно стопяване на килограмите:

„I LOVE FASHION”® : Клинично доказани капсули и парфюм за потискане на апетита = ОТСЛАБВАНЕ С УДОВОЛСТВИЕ!

Защо затлъстяването се превърна в непреодолим проблем на човечеството? Медицинските последици от явлението са известни. Всички знаят и това, че милиони хора всеки ден правят неистови усилия да стопят излишните килограми. В тази посока работи цяла индустрия, но има ли резултат?

Защо тези усилия рано или късно се провалят?

Има поне две причини. Първо – предлаганите решения не са ефективни. Второ – постигането на заветната цел изисква усилия, каквито не сме в състояние да направим.

Новият продукт „I LOVE FASHION”® решава казуса и в двете посоки! Как се случва това?

„I LOVE FASHION”® е клинично доказано средство за мастно разграждане и контрол върху апетита. „I LOVE FASHION”® се прилага без насилие върху тялото и духа. Отслабването с„I LOVE FASHION”® е лесно, приятно и трайно!

Възможно ли е всичко това? Да – с „I LOVE FASHION”® !

Новият продукт „I LOVE FASHION”® идва в България с официален протокол за клинични изпитания, в които са участвали близо 100 доброволци – жени и мъже с наднормено тегло. В продължение на 12 седмици една група от тях са приемали продукта, а останалите са били на плацебо. Интересуват ли ви заключенията? Ето ги:

i-love-fashion01Мастните натрупвания в проблемните зони /талия, ханш и цялостна маса/ в групата на„I LOVE FASHION”® са редуцирани съответно с 5.71, 4.71 и 9.73 процента срещу 4.7, 1.35 и 3.18% за плацебо-групата. По време на експеримента са проследявани лабораторно основните показатели на кръвта и урината и няма регистрирани отклонения от нормата. Не са получени сведения за негативни ефекти върху дейността на бъбреците и черния дроб.

Как „I LOVE FASHION”® постига описания ефект?

Продуктът, създаден във френската лаборатория Fytexia, се състои от уникален парфюм за контрол върху апетита, и капсули за управление на мастната обмяна. За да имаме желания ефект, двете съставки трябва да се използват паралелно.

Парфюмът представлява приятна и стилна композиция от аромати, които достигат до центъра за управление на апетита в хипоталамуса и създават усещане за ситост и задоволство. Вдишването на този уникален букет ни потапя в ароматите на шоколад, ванилия, канела, карамел, мед, малина, боровинка, пъпеш, банан, праскова, ябълка мандарина, портокал. За мозъчния център, управляващ апетита, това е положителен знак: следва сигнал за производството на серотонин, хормона на щастието, който мигновено неутрализира неприятните чувства на тревожност и страх. Известно е, че стресираният човек безконтролно посяга към храната, въпреки че тялото му не се нуждае от нея. Вдишването на парфюма за контрол на апетита слага нещата на мястото им и описаната потребност отпада. Ако в рамките на деня приемащият „I LOVE FASHION”® използва ароматите като обикновен парфюм, усещането, че си в състояние да контролираш апетита си се фиксира трайно. При пристъпи на “вълчи глад” има екстрено решение: малко от парфюма върху китката, последователно вдишване по 5-6 пъти с всяка от ноздрите – и положението е овладяно!

i_love_fashion2Капсулите за отслабване съдържат екстракт от червен и обикновен портокал, грейпфрут и гуарана /Sinetrol Xрur /. Тази уникална композиция, чиито пропорции са секрет на създателите, има изключително значение за начина, по който протича липолизата в мастните клетки. По същество отслабването е разграждане на натрупаните в организма ни мастни депа. Нещото, което застрашава нашето здраве и дори живот, е високото съдържание в тях на триглицериди. Липолизата представлява трансформиране на триглицеридите в полезните мастни киселини и глицерол. Свободните мастни киселини са изключително важни за функционирането на черния дроб, бъбреците, скелетната мускулатура и миокарда. Задачата на нашия продукт е да ускори липолизата, без да промени по същество естествения процес на мастно разграждане. Това се постига именно чрез Sinetrol Xрur, благодарение на който в организма се поддържат високи нива на отговорните за липолизата ферменти. Балансираната липолиза разчита също на добавката хром пиколинат, която регулира стойностите на кръвната захар.

Убедете се сами, че тази лесна и приятна “технология на отслабването” работи! Проектът „I LOVE FASHION”® няма да ви накара да понасяте лишения или несвойствени физически натоварвания!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *