Виж как Стелла Ангелова от „Денсинг старс” взима златен медал!

Оценете статията

Само на дванадесет години блондинката триумфира в Хавана като гимнастичка

Стела Ангелова има безкрайно шарена биография. Най-запомнящите се мигове в нея обаче са се случили в една отдавна отминала епоха!

Когато още на герба имахме извезана датата 9 септември 1994, Куба беше наш съюзник, а не просто готина дестинация, кандидатката за трофея в „Денсинг старс” беше просто….”златно момиче”!

Едва на дванадесет години познава усещането за триумф, но и страшната дисциплина и усърдната работа. Поела по стъпките на майка си, Стела е възприемана като новата надежда на художествената гимнастика. Момичето, което ще замени на върха поколението на Илиана Раева.
стела ангелова1
Следват обаче жестоки травми, които твърде рано прекъсват пътят й на шампионка. На нейното място идват други момичета, някои дори стават най-добри в света, а тя емигрира през 1993-та година.
стела ангелова-малка
Въпреки реализацията в Страната на Неограничените възможности, въпреки танците и работата с различни звезди, въпреки живота далеч от големия спорт, изглежда Стела все още пази в сърцето си за почетната стълбица в Куба.

Въпреки ужасното качество, това е едно от малкото видеа от „миналия” й живот. Тя обаче го пази в архива си, което означава, че прекрасните мигове на победата все още са част от мечтите й.

Клюки.вс препоръчва и:

2 коментара to “Виж как Стелла Ангелова от „Денсинг старс” взима златен медал!”

  1. Penka Dragouleva

    май 17. 2013

    Тя е звездата на на шоуто,най-добрата!С талант и много труд е успяла там,където тези качества се оценяват.Много е типично за българския ни манталитет да бъде подценявана,наистина жалко1.

  2. Катерина Колева

    юни 04. 2013

    Не е подценена,Пенке! Това си е една ярко изявена завист от страна на журито. Не проумявам пошлата им дребнавост! Дори,жестокост!Уж хора на изкуството,а те -дребни,жалки душички!В същото време-огромно възхищение от този палячо-Део?!?

Добавете коментар