Любовен триъгълник: Дайте съвет на това момиче!

Ето какво писмо получихме на редакционния мейл. Ще се радваме да помогнете на това момиче в коментарите.

Здравейте, имам голям проблем и много ще се радвам някой да ми помогне. Преди 2-3 години имах връзка с едно момче А. Всичко с него беше много хубаво и го обичах. Но един ден се разделихме по негово желание. Много скоро той пак ме потърси, но пак ме нарани. И така 3 пъти той ме изостави и се подигра с моите чувства.

lyuboven-triagalnikПреди година и половина се запознах с друго момче Б. С него сме си заедно, обичаме се, разбираме се. Много сме преживяли с него, много трудни моменти, какво ли не и въпреки всичко още сме заедно.

Проблемът е, че това момче А. отново ме потърси, знаеше че си имам сериозен приятел и въпреки това искаше да се видим. Каза ми, че още ме обича, не може да ме забрави, че иска да е с мен, че е направил грешка преди и много съжалява за това. А аз още имам чувства към него. Видяхме се 4-5 пъти и той наистина се държи много добре, мил е, кара ме да се чувствам много щастлива и специална.

Когато съм с него, съм много спокойна, не мисля за нищо, все едно съм в приказка. И сега трябва да избера един от двамата, но и двамата ги обичам и с двамата искам да съм. Не мога да оставя Б., защото той е почти всичко за мен, а пък с А. се чувствам много по-добре, но пък не мога да му се доверя напълно. И двамата си имат своите добри и лоши черти.

Побърквам се така, постоянно мисля за това и не знам какво да правя. Честно Ви казвам не мога да спя даже. Моля дайте ми съвет кой да избера, кое е правилното?

Ще се радваме да прочетем вашите съвети по-долу в коментарите и да споделите връзка във Фейсбук, за да могат да помогнат и други!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *