УАУ! Вижте какъв договор подписа Мария Шарапова

Оценете статията

Шарапова подписа антис*кс клауза

Всяко младо момиче, което размахва ракетата на корта, иска да бъде като нея. Мария Шарапова е идолът на младите тенесистки по цял свят. но веднъж достигнала успеха, Шарапова сама се убеждава, че не е лесно да си номер 1. Ето защо тя е готова да вземе всички предпази мерки, за да остане концентрирана на корта, дори по време на тренировки.

Мария Шарапова с антис*кс клауза в договора

Мария Шарапова с антис*кс клауза в договора

Тенис звездата Мария Шарапова поднови договора със спаринг-партньора си Дитер Кинделман. Пред немския БИЛД 30-годишният бивш професионален тенисист разкри една пикантна клауза от договора.
„Любовта на работното място е забранена. Това заедно с другите подробности трябваше да го подпиша в договора.“ издава баварецът, цитирано от yahoo.de.
Вероятността да наруши договора за Кинделман е абсолютно минимална. Той е наясно, че Мария е много щастлива с приятеля си Григор Димитров.
От средата на февруари Дитер Кинделман усилено тренира с Маша Шарапова. Той пътува с нея навсякъде по света, следвайки я по всички турнири. Германецът споделя, че това може и да е мечтаната работа за всеки тенисист, но все пак не е лесна и е много отговорна.
Антоанет Иванова
http://www.youtube.com/watch?v=xKUtPNiHiCw

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар