Вижте какво направи тази жена, за да откаже цигарите

Оценете статията

Никотиновото пристрастяване е едно от най-опасните

Цигарите са порок, от който някои хора не могат да се откажат без чужда намеса и помощ. Има жени, които дори по време на бременността не отказват с=цигарите, въпреки риска, който съществува за здравето на бебето.
Ета Лопес от Сакраменто Каунти отчаяно искала да откаже цигарите. Ето как жената не виждала друг начин освен да прибегне до отчайващ ход. 31-годишната жена нападнала полицай. По този начин тя искала да бъде арестувана. Зад решетките тя нямало да може да пуши и си мислела, че това ще е първата стъпка за отказване от тютюнопушенето.

Ета Лопес нападнала полицай, за да откаже цигарите

Ета Лопес нападнала полицай, за да откаже цигарите

Заместни-шериф Мат Кампой от Сакраменто, Калифорния, разказа с подробности случилото му се. Той напуснал окръжния затвор и точно тогава изневиделица Ета Лопес се изпречила на пътя му. Когато полицаят се опитал да я заобиколи, жената отново му препречвала пътя – полицай Кампой прави крачка на ляво и Ета Лопес прави крачка на ляво. Той прави крачка на дясно и тя прави крачка на дясно, след което жената внезапно го нападнала и ударила по лицето.
Ета Лопес обяснила на разследващите, че е действала съвсем съзнателно. Тя дори споделила, че чакала часове наред пед затвора, да се появи някой униформен, когото да нападне. Лопес е арестувана и срещу нея ще бъде заведено дело.

Антоанет Иванова
http://www.youtube.com/watch?v=EX0ULNtxVrk

Клюки.вс препоръчва и:

1 коментар to “Вижте какво направи тази жена, за да откаже цигарите”

  1. Juliana Bineva

    май 19. 2013

    БРАВО НА НЕЯ…

Добавете коментар