Крем с екстакт от охлюви е новият хит на пазара

Кремът Gutto с екстракт от охлюви се оказа новият хит в козметиката.

Този интересен крем добива все по-голяма популярност и може да бъде доставен във всяка точка на страната, благодарение на вносителя www.Kremove.com.

kremoveМоже би се чудите на какво се дължи това изумително действие на слузта от охлюви върху човешката кожа. След десетилетия изследвания учени установили, че кожата на охлюва е сходна с тази на човека. При движението си охлювът наранява кожата си, но тя се възстановява изключително бързо с помощта на слузта, която той отделя. Тя също така помага за възстановяването и на черупката на охлювите при нараняване. В следствие от тези открития, са открили, че въпросната слуз е много ценна и може да бъде полезна на хората, които имат проблемна кожа. Тя е подходяща за борба със стареенето на кожата, с инфекциите и предпазва от вредните UV лъчи на слънцето.

След дългогодишни изследвания и експерименти се установиха изумителните качества на слузта на охлювите. Тя е изключително ценен продукт, който е предназначен за използване в козметиката срещу стареене на кожата. Освен това притежава и регенериращ ефект. Чудотворната слуз помага за бързото отстраняване на белези по кожата и редуцира бръчките. Кремът от охлюви е подходящ за хора с чувствителна кожа, тъй като е създаден от вещество, съдържащо голямо количество естествени антибиотици, протеини и полезни вещества, които се съдържат в слузта. С помощта на мощните успокояващи свойства, гликоловата киселина, минерали и витамини като А, С и Е, тези продукти се препоръчват и за борба срещу много кожни заболявания като акне, заличаване на белези, стрии и целулит. Кремовете, направени от екстракта на охлювите, имат също така и хидратиращо и стягащо за кожата действие, като не предизвикват омазняване.

Освен че този вид кремове са достъпни на пазара, по-голямата част от козметичните салони започнаха да предлагат процедури с екстракт от охлюви на своите клиенти.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *