С какво ще се хранят децата ни?!

Оценете статията

Това ГМО чудовище вече и на българския хранителен пазар

Ето че човешката ръка отново промени природата! Създадена е породата Белгийско синьо чрез генетични експерименти с ГМО. Реалното чудовище-бик има 40% по-голяма мускулна маса, от който и да е друг, пише Александър Черемних (alexsrb.livejournal.com), цитирано от „24 часа“.

Учените категоризират породата Белгийско синьо като „един от най-сполучливите примери за генетично подобрение.“ . Този бик натрупва мускули значително по-бързо и по-лесно, а оплодените от него крави имат по-кратка бременност.

ГМО породата Белгийско синьо

ГМО породата Белгийско синьо

Но ето ги и отрицателните последствия – никой от тези учени няма да иска да признае, че в следствие на генната мутация и наднорменото тегло на тези животни, върху краката им се образуват големи рани, които пък в последствие до мъчителен край на живота им.
Тук идва въпросът какви ще са ефектите върху човешкия организъм, който консумира такова месо?! Отговорът остава неизвестен!
Най-шокиращата новина е, че тези “чудовища-бикове” вече се предлагат и в България. Какви ще са последиците за нашите деца, ако се хранят с такова месо?
Ето и още необикновени експерименти и храни – китайски учени, които са доволни от печелившия ефект, са имплантирали човешки гени в крави и така мляко им уж напълно замествало майчиното. Но пък телетата на тези крави с човешки дени се раждат увредени мутанти, които в 99% от случаите изобщо не оцеляват.
Тук идва и друг въпрос – защо след като в Америка бе доказано, че ГМО пшеницата променя функцията на черния дроб и ГМО царевицата причинява тумори, генетичното осакатяване не спира, а се развива с бясна сила?!

УЖАС! 93% от новородените с ГМО токсини в кръвта

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар