Жена готви и поглъща по 2500 калории, докато спи

Жена готви и поглъща по 2500 калории, докато спи
5 (100%) 1 vote

Жена години наред не знае защо пълнее

Въпреки че денем Лесли Кюсак спазвала строга диета, тя не успявала да свали нито грам. Оказало се, че 55-годишната британка има много специфичен проблем. Тя се храни посред нощ и то без да може да го контролира.
Лесли поглъщала по около 2500 калории на нощ, предават от yahoo.de. Британката не само става и ходи на сън, без да го осъзнава, но и готви в това си странно състояние. При приготвянето на храната тя изключително стриктно добавя и подправки.
На следващата сутрин, когато се събуди, Лесли дори не подозира какво е яла през нощта.Screenshot_9
Британката споделя, че не може да се контролира какво яде, когато ходи насън. Така тя е поглъщала например сурови катрофи, сироп за кашлица или супа на прах, предават от британския The Telegraph.
Една нощ, когато Лесли започнала да яде боя, тя се събудила внезапно. Жената не знаела какво се случва и определено й е трябвало доста време, докато го осъзнае.
Оказало се, че майката на три деца от английското градче Уарингтън, от години страда от рядък синдром, при който тя се храни, докато спи. Това е състояние, което се развива при сомнамбулите, коментира д-р Пол Рийдинг, президент на британската асоциация Sleep Society.
Лесли Кюсак споделя, че странното й състояние има някои доста неприятни страни – тя често има спазми или болки в корема през нощта, не може да контролира с какво се храни, а в леглото й и около него често има остатъци от храна.
Д-р Рийдинг обяснява, че подобни състояния може да се лекуват както с терапия, така и с медикаменти, които се приемат преди сън.

Ето кои хора ходят насън

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар