Крисия в шок! Вижте кой я разплака!

Крисия в шок! Вижте кой я разплака!
3.67 (73.33%) 3 votes

Страшно е, когато ставаме държава на хейтърите. И омразата, ненавистта и отрицанието се превръща в начин на живот.

Съвсем наскоро вторият в „Х фактор” и любимец на тийнейджърките Наско му беше „лепнат” некролог в социалната мрежа.
От негови приятели, „доброжелатели”.

Непростимо. Тъжно! Жалко! Невероятно е, че аплодираме, обсипваме с внимание, превръщаме в модел за подражание агресивните, наглите, пробивните.

С една дума мутрите и мутресите, новото лице на продължилия с десетилетия преход към нищото.

Но не сменяме модела. Така постъпваме и с малкото ангелче, докоснато от Бога, Крисия Тодорова от Разград.

Чаровницата, с невероятната харизма, слънчева усмивка и уникален глас получи за отрицателно време от „осанна” до „разпни я”, подобно Христос на кръста. Само защото е различна.

И може да пее. Момиченцето, което участва в кастинга на Слави Трифонов за екранна половинка на невероятния г-н Андреев и за отрицателно време събра над 40 000 фенове в социалната мрежа беше съсипано, разплакано и доведено до нервен срив от яростните нападки на родители във Фейсбук.

Тяхната злоба беше толкова съскаща, че осезателно се просмукваше из Интернет пространството.

Амбициозните майки с не толкова кадърни отрочета сипеха огън и жлъч по малката принцеса, защото според тях се снимала и позирала като някаква малка „кифла”. И поради тази причина Дългия не бивало да я избира в шоуто си.

krisiaУнизително! Явно ние българите това не го умеем-да се радваме на чуждите успехи и щастие.

А търсим вина там, където я няма. Какво е съгрешило това изумително същество, че има божествена дарба. И умее да пее така, както повечето чалгаджийки и дори световни певици не могат.

И защо радетелите на истината не хулят детето на самозабравилата се хубавелка Николета Лозанова, която кичи невръстната си дъщеря с дрехи от „Гучи” и от малка я гримира като фльорца.

Пък и непрекъснато поства снимките й на страницата си. Ами Мара отварачката, която писна на цяла България с нейните диети и табута, на които подлага невръстната си Марая. Защото те са дъщерите на еди-кои си, обвити със съмнителна слава.

А това 9-годишно дете, изникнало от нищото и получило невероятния шанс на съдбата да се появи на точното място, да е заливано с цялата помия на омразата. Само защото е благословена от Господ с невероятен талант, очарование и неземна прелест.

Клюки.вс препоръчва и:

7 коментара to “Крисия в шок! Вижте кой я разплака!”

 1. Toni Haralampiev

  ян. 11. 2014

  malkata e straxotnaaa

 2. КРИСИЯ Е ГОЛЯМ ТАЛАНТ И НЕ ТРЯБВА ДА ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА ЗЛОБНИ "МАЙКИ"НА НЕДОДЯЛАНИ ОТРОЧЕТА,КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПЕЯТ!ЖЕЛАЯ И УСПЕХ НА СЛЕДВАЩИЯ ЕТАП.

 3. нека тези злобни душици, които де отнасят със завист към таланта на на това дете да погледнат в таланти на Русия-Киев и да видят изпълненията на Настя Патрик и тогава да говорят за гримиране и тем подобни. Разбира се, че като се явява на сцена колкото и да е малък един изпълнител се гримира и облича по-специално отколкото в ежедневието си, но сигурно тези бедни по душа и интелект същества не го знаят. В противен случай не биха наранили с простотията си детето-чудо.

 4. Ivan Paunov

  ян. 11. 2014

  ne mi e qsno zashto samo kato se proqvi talant vsichki tragvat da go heitvat obijdat i izbqgvat samo zashtoto e moje neshto koeto te ne ili pak kogato otkriqt talant v nqkoi vsichki si mislqt che toi se promenq i govorqt gluposti i laji za nego .A i tova malko dete se e borilo da stigne do tyk ne go heitvaite samo zashtoto nemojete da pravite takiva neshta kato neq

 5. Vladimir Angelov

  ян. 11. 2014

  Написаното по горе е самата истина , истината на един народ , който ненавижда децата си и не иска да е народ а стадо, от нагаждащи се овце, които искат само да се хранят със успехите на малкото останали истински хора. А на майките на тези дето завиждат на това дете , няма вашите да станат по кадърни , ако не мислите за всички деца.

 6. Stefan Kurtev

  ян. 11. 2014

  talanta si e talant neka gospod e pazi ot zli hora

 7. Violeta Stoilova

  ян. 13. 2014

  istinski angel

Добавете коментар