Обичаният актьор Димитър Рачков застана зад „Приказки без край“ в подкрепа на децата

Обичаният актьор Димитър Рачков застана зад „Приказки без край“ в подкрепа на децата
5 (100%) 6 votes

Обичаният актьор Димитър Рачков застана зад „Приказки без край“, защото това е една важна инициатива за децата

Може би все още има хора, които не знаят какво представлява мероприятието „Приказки без край“ в подкрепа на децата, зад която застана и талантливият актьор Димитър Рачков. 

Приказки без край”  е национална инициатива, която вече се провежда в отделението по „Педиатрия“ в София, писаха във вестник „Доктор“ и цитирани от БЛИЦ.

Когато децата са настанени в болницата, те изпитват определен стрес. Ако трябва да престоят повече време, децата започват да скучаят.

Dimitar-Rachkov

Актьорът Димитър Рачков в помощ на децата 

За да бъде пълноценен техният престой в болничното заведение, от клиниката са ангажирали актьори, аниматори и други педагози, които да занимават децата. Те им представят театрални скечове, четат им приказки или детски романи, пеят им песни, представят им игри и други забавления.

По този начин децата не губят връзка с външния свят и не изпитват усещането, че са изолирани.

Актьорът Димитър Рачков е поел ангажимент да участва в тази инициатива не само в столицата, но и в други градове от страната, където с децата се провеждат подобни занимания.

Димитър Рачков разбира проблемите на малките деца, понеже той е баща на момченце. Неговият син е добро и послушно дете, но сливиците му създават главоболия на актьора Димитър Рачков.

сподели бутон

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар