Няма да повярвате какво правят някои родители за своите деца! (ВИДЕО)

Няма да повярвате какво правят някои родители за своите деца! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

В това видео ще се объркат представите ви за нормални майки, които са като истински орлици и бдят над благоденствието на своите синове

Няма да повярвате на какво са готови тези майки за своите синове. В това видео ще се объркат представите ви за нормални майки, които са като истински орлици и бдят над благоденствието на своите вече пораснали деца, пише dip.bg.

maiki

Вижте на какво са готови някои майки за своите синове

Всъщност това иновативно клипче е реклама на марката козметични продукти Old Spice. В нея се разкрива готовността на различните видове родителки, които са готови на какво ли не само и само да са в течение какво става в живота на техните момченца.

Тези жени, тези самоотвержени майки, са свикнали да държат всичко в живота на отрочетата си под контрол, по 24 часа в денонощието. Те са способни да преживеят какво ли не, да правят каскади по пътищата, качени в коша за мръсно пране, да прииждат с приливните вълни, да се подават изпод пясъка на плажа и дори да промъкват от миши дупки, само, за да са близо до децата си.

И докато преминават през всички тези премеждия те пеят една наистина сърцераздирателна песен, която може да ви разплаче от мъка на какво са подложени тези жени в името на своите синчета.

Гледайте видеото. То ви обещава не само забавление и усмивки, но и ще ви накара да се замислите дали и вие не сте толкова обсебващи родители. Приятно гледане!

сподели бутон

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар