Вижте какво причиниха на 12-годишно момиче!

Вижте какво причиниха на 12-годишно момиче!
1 (20%) 1 vote

Насилието в една или друга форма е гадно. А когато то е причинено от собствения ти биологичен създател?

Тогава най-много боли. За посегателството над собствената й личност разказва днес 21-годишната британка Гема Шембри.

Днес тя споделя преживяното с тиха болка, но преди това случилото й се й носело само ужас, страх и унижение.

Родената в Линкълншир девойка, още на дванадесет годишна възраст е била насилвана от своя биологичен баща. След развода с майка й, малкото момиче остава да живее при него. Той много добре се „грижи” за щерката.

Освен с грубия си , властен характер, бащата я обсебва с манипулации и умели внушения. И затова стореното от него малкото момиче приема като нещо напълно нормално.

deteКоето едва ли не е модел на поведение за всички родители по света. Едва след много години девойката разбира, че истината е диаметрално противоположна.

Когато осъзнава, че отношенията баща-дъщеря са различни, младото същество отново не смее да сподели преживяното с никой.

Този път от срам. Дори и след като истината излиза наяве и нейния баща Марк получава заслуженото – затвор, тя не може да се отпусне.

Гема буквално се самоунищожава. Майката, научила страховитата тайна на детето си не може да си прости и непрекъснато обвинява себе си за това, което екссъпруга е причинил на малкото й момиченце.

Британката се затваря в къщи, често мисли за самоубийство и единствения „другар” й става алкохола.

От тежката депресия не успяват да я извадят никакви социални работници. На крака я изправя единствено служител в организация за превенция на жестокост към децата.

Той и вдъхва сили за живот и днес Гема не само членува там, но и ревностно помага на деца, преживели подобен ад.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар