Президентско бебе е на път!

Президентско бебе е на път!
5 (100%) 7 votes

Президентско бебе е на път – това е най-обсъжданата тема на деня

Но дали радостта на всички ще бъде толкова голяма, колкото би трябвало да бъде – само времето би могло да покаже.

А причината за тези съмнения е съвсем проста. Бременна е Жули Гайе от настоящия президент на Република Франция Франсоа Оланд, съобщиха по Нова ТВ.

baby-prez

Президентско бебе е на път

Няма нищо лошо в това, че Жули Гайе  е на 41 г. Тя ще бъде прекрасна звездна майка. Не е проблем, че Франсоа Оланд е на 59 години и през лятото ще закръгли 60.

Лошото в случая е, че Франсоа Оланд е женен и има съпруга, която в момента изпълнява полагащата й се роля на първа дама на Франция.

Но както коментират злите езици, Никола Саркози провлачи крак и по време на мандата си се разведе с неговата съпруга и майка на трите им деца Сесилия, за да се ожени за известната моделка Карла Бруни.

prezident

Бъдещите звездни родители

Карла Бруни зае мястото на Сесилия не само в живота и в леглото на Никола Саркози, но и в Елисейския дворец.

Дали бъдещата звездна майка Жули Гайе ще отнеме първенството на Валери Трейвельор?

Сложен въпрос, но след като Валери Трейвельор научила неприятната за нея новина, припаднала и се наложило да бъде откарана в болница, цитираме moetodete.bg.

В опити да научат истината от самия  Франсоа Оланд, френските журналисти успяха само да получат обещание, че всички ще разберат истината малко преди празника на влюбените 14 февруари и преди френският президент да направи официална визита в САЩ.

О, звездни времена, о звездни нрави!!!

сподели бутон

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар