Бъдеща майка се спаси по Божие чудо

Бъдеща майка се спаси по Божие чудо
5 (100%) 5 votes

Бъдеща майка се спаси по чудо в тежка катастрофа

Съдбата беше изключително благосклонна за млада жена, бременна в 4-я месец, защото тя успя да оцелее в една повече от зверска катастрофа.

Съпругът шофирал колата и в един момент изтървал правоуправлението. Колата изскочила встрани и не просто се блъснала в мантинелата, а ламарината се нанизала в нея, научихме от сайта Chudesa.net ТУК,  в който има снимки от пътната драма.

maika

Бременна жена оцеля в зловещата катастрофа

Катастрофите са един от най-страшните проблеми на нашия 21 век.

Бързи и модерни, но в същото време твърде опасни са днешните мощни и бързи коли.

Като прибавим към скоростните машини и безотговорното отношение на водачите, трагедията става пълна.

Въпреки, че от КАТ постоянно правят различни кампании да запазим живи нашите деца на пътя, все още има шофьори, които се движат прекалено бързо в районите на детски градини и училища.

Те не дават предимство на пешеходните пътеки и много невиннидеца загинаха точно там, където законът  позволява на деца и възрастни да пресичат пътя.

Много деца станаха жертви по време на катастрофи. Някои от тях пътуваха в леките автомобили, управлявани от нарушителите, а други – се возеха в потърпевшите коли.

Вече всички родители возят малките деца в задължителните столчета на задната седалка, но животът на децата не е грижа само на техните родители.

Ако не бъдем дисциплинирани на пътя абсолютно всички, тази черна статистика няма да секне!

сподели бутон

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар