Деветокласничка си отмъсти на учителка заради написана двойка

Деветокласничка си отмъсти на учителка заради написана двойка
5 (100%) 2 votes

Ученичката качи клип с унижението на даскалицата във Фейсбук

Неприязън между учителка и ученичка завърши с много грозен инцидент. Скандалът не само разтърси 5-о СОУ „Георги Измирлиев“ в Благоевград, но стана достояние и на потребителите във Фейсбук.
Каролина Дренкова от 9-и „А“ клас а по химия Фронка Мавродиева предоставиха истинско зрелище на всички в школото. Разгневената Каролина е нахлупила кошче за боклук върху главата на даскалицата, пише „Вяра“.
Инцидентът се е разиграла в сряда след часа по химия, в който Каролина е получила двойка по предмета, предават от БЛИЦ. Деветокласничката решила, че това не е честно и отношението на г-жа Мавродиева е тенденциозно. В яростта си ученичката измислила нестандартен начин да си отмъсти.

Деветокласничка си отмъсти за обида и написана двойка

Деветокласничка си отмъсти за обида и написана двойка

След края на часа и пред погледите на другите ученици, Каролина най-демонстративно изсипала кошче с боклук върху главата на преподавателката си. Сякаш това не стигало и деветокласничката заснела всичко с телефона си и после качила клипчето в профила си във Фейсбук.
Каролина от 9-и „А“ клас обясни подробно какво се е случило. Когато г-жа Мавродиева влезнала в час, ученичката все още си ядяла закуската, защото трябвало непременно да се нахрани, тъй като пиела лекарства. Учителката по химия я накарала да излезе. Въпреки че Каролина обяснила защо все още яде, преподавателката я нарекла невъзпитана, а майка й нарекла луда. Всичко това се случило пред очите на целия клас.
Ученичката твърди, че г-жа Мавродиева не за първи път я обижда публично, а и не само нея, но и други възпитаници. След като се върнала в клас, Каролина получила двойка, без дори да бъде изпитана. Когато момичето попитало защо, учителката отговорила – ами просто така.
Съучениците на Каролина я описват като изключително добро момиче, отзивчиво и много отговорно. Тя няма подобни провинения до този момент.
Зам.-директорката на училището Даниела Цветанова уверява, че са взели всички мерки подобен инцидент да не се повтаря. Уведомени са и родителите на момичето. Даниела Цветанова недоволства, че случая ще бъде изнесен в пресата и не разбира защо трябва да се разказва за неправомерно написаната двойка.
От РИО Благоевград ще извършат проверка по случая, за да установят кой е виновен и кой ще понесе отговорността.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар