Вижте какво извадиха от корема на млада майка

Вижте какво извадиха от корема на млада майка
5 (100%) 1 vote

Жената не е имала никакви оплаквания, но в корема си е имала чуждо тяло

Случаят на една млада майка от Питсбърг, щата Пенсилвания, САЩ, предизвика сериозно дебати. Жената е оперирана,а в корема й бе открит предмет, който не би трябвало да е там.
Жената се е оплакала от болки в корема, но в областта на пъпа тя е усещала втвърдяване, което започнало да я притеснява. Младата майка била напълно здрава, не е боледувала и единственият й болничен престой е бил преди четири години, когато родила детето си. Раждането също преминало без никакви усложнения и тя се е чувствала добре след секциото.

Лекарите са мислели, че това, което виждат, е тумор

Лекарите са мислели, че това, което виждат, е тумор

Сега обаче мистериозното втвърдяване на корема й започнало да я притеснява и тя посетила лекар. Изведнъж и медиците били учудени какво се случва с младата жена. Те не можели да разпознаят какво точно виждат в корема й. Решили да я оперират, тъй като предположенията им били, че в корема на младата майка има тумор.
28-годишната жена била оперирана в Университетската болница в Питсбър, щата Пенсилвания, САЩ. Когато обаче лекарите обаче отворили жената, те не открили тумор, както предполагали, а…
Американските лекари от университетската болница отстранили образуванието, което било точно под коремната стена на младата жена, но това не било тумор както предполагали.

Но се оказало хирургическа кърпа

Но се оказало хирургическа кърпа

Те били не само изненадани, но и възмутени от това, което открили. Това, което изглеждало като огромен мехур с вода, се оказало забравена в корема на жената хирургическа кърпа, предават от yahoo.de.
Тъй като жената не е била оперирана преди, освен при раждането секцио, хирургическата кърпа най-вероятно е забравена именно тогава вътре в корема на американката.
Медицинското списание „Jama“, което подробно отрази случая, писа, че след операцията по отстраняване на втвърдяването в корема младата жена е можела да се прибере у дома. Тя вече се чувства много по-добре. Американските лекари коментират, че тази жена е извадила голям късмет, тъй като чуждото тяло е можело не само да й причини силни болки, но и опасни възпаления.
Снимките, които са разпространени от yahoo.de са предоставени от American Medical Association.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар