„Страхувам се за детето си!“, писа майка от Пловдив

„Страхувам се за детето си!“, писа майка от Пловдив
5 (100%) 4 votes

„Страхувам се за детето си!“ ни написа разтревожена майка от Пловдив, след вчерашния случай със синьото прясно мляко в детска градина в Асеновград

„Страхувам се за детето си!“ ни написа в кратко писмо разтревожена майка от Пловдив. Вчера случаят със синьото прясно мляко, което над 120 деца са пили в детска градина „Слънце“ в Асеновград, шокира родители от цялата страна. В много от репортажите, които снощи видяхме по телевизиите, родителите на децата от забавачката плачеха и трепереха за децата си.
Така се чувства и една майка от Пловдив. Вижте част от писмото, което ни написа пловдивчанката:

"Страхувам се за детето си!"

„Страхувам се за детето си!“

„Не мога да опиша колко съм потресена от случая със синьото прясно мляко, което са дали на децата в детската градина в Асеновград. В момента се занимавам с всички глупави заявления за онлайн кандидатстване за детска градина, които постоянно променят. И как се очаква да пусна детето си на детска градина и да съм спокойна, че то ще е добре там?! Страхувам се за детето си! Страхувам се за това кой ще го гледа там, какво ще му дадат да яде и изобщо какво ще се случи с него, докато то е там, а не с мен!
Опитваме се да покрием всички изисквания, за да приемат дъщеря ми в една от най-добрите детски градини в Пловдив и пак не съм спокойна. Пак повтарям: Наистина съм притеснена и се страхувам за момиченцето ми!
Недопустимо е това, което вчера се е случило! Недопустимо е и това, което се случи с момиченцето, което е яло пилешко месо и е пострадало. Недопустим е и случаят от преди няколко години, когато деца се заразиха от салмонела от детска кухня! Не разбирам как може да растат децата ни при такива условия – да се страхувам, когато е в детската градина, да се страхувам, когато й купувам месо, мляко или домати.
Мисли ли изобщо някой за децата ни?!“

Съгласни ли сте с майката от Пловдив?

)

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар