Няколко страхотни прически за малки принцеси

Няколко страхотни прически за малки принцеси
5 (100%) 3 votes

Няколко страхотни идеи за прически, които ще превърнат малкото Ви момиченце в истинска принцеса. Коя Ви допада най-много?

Малките дами също имат нужда от подходящи прически за специални случаи. Малкото Ви момиченце е също така суетно както сте и Вие, скъпи мамита. Дъщерите Ви също искат да изглеждат елегантни и красиви, досущ като малки принцеси, на детския празник в градината или яслата, на рождения си ден или на друго специално събитие. Освен нова и хубава рокля, Вие трябва да помислите и за подходящи прически. Ето няколко идеи от нас:
– Заложете на класически прически – конската опашка, класическият кок, рибената кост или най-обикновена плитка понякога са съвсем достатъчни. Хубавото на тези няколко модела прически е, че те стават доста бързо и не е необходимо да се ходи специално на фризьор.

Прически за малки принцеси

Прически за малки принцеси

– Изберете модерна и интересна прическа за малката си принцеса – различни плитки, кок с декорация, уникална комбинация от букли или някои от моделите на снимката. Напоследък малките дами искат да имат все по-необикновени прически, за да са най-интересни в детската градина или на детското парти. Но имайте едно на ум – тези модели прически изискват много повече време, за да бъдат направени, а малкото Ви момиченце ще трябва да прояви доста търпение, докато се превърне в принцеса. А в някои от случаите дори ще е необходимо да посетите фризьорски само.
– Направете си своя неповторима прическа – ако Вашето малко съкровище има начупена или къдрава коса, понякога е достатъчно просто да оставите косата разрошена или да я обуздаете от тук от там с някоя фиба и така ще постигнете един наистина уникален ефект.
Вижте няколко идеи и в прикачените видеа:

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар