Болница „Дева Мария“: Състоянието на родилката Юлия остава критично!

Болница „Дева Мария“: Състоянието на родилката Юлия остава критично!
5 (100%) 3 votes

Специално за mamita-bg.com от Болница „Дева Мария“ в Бургас съобщиха подробности около актуалното състояние на родилката Юлия

От Болница „Дева Мария“ в Бургас съобщиха, че състоянието на родилката Юлия Карчева Виранова-Димитрова остава крайно критично и без промени.
Екипът на mamita-bg.com разговаря с Адриана Палазова, която отговаря за връзки с обществеността за Болница „Дева Мария“ в Бургас. Тя съобщи, че по настоящем състоянието на 37-годишната родилка от Ямбол остава в кома и без промяна. Към момента Юлия е в крайно критично. Веднага след раждането на третото си дете с цезарово сечение в Болница „Дева Мария“, Юлия изпада в крайно тежко състояние, тъй като при нея се проявява синдрома на ДИК. Адриана Палазова обясни, че тогава състоянието на родилката е било крайно динамично и благодарение на лекарската намеса на специалистите и кръводаренията на много милосърдни българи, то е било овладяно. По настоящем Юлия няма повече нужда от кръвопреливане, ето защо и кампанията е стопирана.

Болница "Дева Мария"

Болница „Дева Мария“

Експертът по връзки с обществеността заяви още, че националният консултант по анестезиология и интензивно лечение проф. Николай Петров специално е пристигнал в събота (15 март) в Болница „Дева Мария“. Проф. Петров е извърши консултация на място и прегледал е всички документи, описващи етапите на лечение на пациентката Юлия Карчева Виранова-Димитрова. Той не е имал забележки по терапевтичното поведение, както и не е имал какво повече да допълни. Проф. Петров е на мнение, че за Юлия е направено всичко възможно и че извършеното лечение от екипите на Болница „Дева Мария“ било адекватно и навременно.
Това, което остава е всички да се молим за Юлия.
На страницата във Фейсбук на Болница „Дева Мария“ в Бургас можете да следите за информация относно състоянието на Юлия Карчева Виранова-Димитрова.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар