Видео показва истинско раждане без цензура и монтаж!

Видео показва истинско раждане без цензура и монтаж!
5 (100%) 4 votes

Не е нужно всяка жена, на която й предстои раждане, да гледа това ВИДЕО. Дори сме на мнение, че за някои бременни е абсолютно противопоказно

Видео, което показва едно естествено раждане такова, каквото е в действителност, без цензура и без монтаж, продължава да се върти в мрежата. Записът е качен в сайта за видео споделяне youtube и вече има малко под 7 милиона гледания.
Видеото показва най-естественото нещо за една жена – раждането, но ние от mamita-bg.com сме на мнение, че клипът не трябва да бъде гледан от всяка една жена, на която й предстои раждане.

Видео показва истинско раждане

Видео показва истинско раждане

На всички ни е известно, че някои бременни жени изпитват страх от самото раждане – неизвестността, болката, възможните усложнения са способни да доведат дори до паника. Ето защо това видео не само не е препоръчително, но дори би трябвало да е забранено за някои хора.
Също така видеото, което можете да видите в края на публикацията, не е подходящо за хора със слаби нерви, стомах и психика. Моля, помислете си добре, преди да си пуснете видеото!
Някои от потребителите в мрежата описват видеото като брутално и скандално. В това, което виждате няма нищо брутално, нито скандално. Това е естественият път на нещата. Така сме се появили на бял свят всички ние и раждането е най-естественото нещо за една жена. Но както всяка жена е различна, така и всяко раждане е различно. Понякога родилките дори не усещат колко лесно и бързо бебето им се появява на бял свят, но има и жени, които раждат в продължение на часове. Всичко това е строго индивидуално, но запомнете едно, скъпи бременни дами – не бива да се страхувате от раждането. Ако усещате някакви притеснения още сега, тогава НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТОВА ВИДЕО!

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар