Запазете спомените в уникални рамки за снимки (ГАЛЕРИЯ + ВИДЕО)

Запазете спомените в уникални рамки за снимки (ГАЛЕРИЯ + ВИДЕО)
5 (100%) 3 votes

Изберете най-подходящите рамки за снимки за Вашите най-скъпи спомени. Направете го тематично, емоционално и с много стил! Всичко зависи от Вас!

Знаете ли, че рамките за снимки могат да играят значителна роля при запазването на конкретен спомен. Поставянето на една и съща снимка в различни модели рамки за снимки, кадърът може да се премени в емоционална насока. Рамките за снимки не само запазват фотото, те го завършват, те му предават последният акцент – настроението. Направете си сами експеримент и поставете например една и съща снимка в обикновена черна рамка, в стъклена рамка и в някоя по-разчупена или цветна рамка за снимки. Е?! Убедихте ли се сами?!
В други случаи рамките за снимки могат да ни помогнат да запечатаме и бележим точно момента, в който дадена снимка е направена. Отново даваме пример, за да се аргументираме – снимка на мама и рожбата й, която обхваща само лицата, как бихте могли да си спомните от кога точно е този кадър? Ако фотото е поставено в коледна рамка значи е от Коледните празници, но ако снимката е тематична за 8 март, то значи кадърът е запечатал момент от празника на мама.

Запазете спомените в уникални рамки за снимки

Запазете спомените в уникални рамки за снимки

Още повече снимките на малките ни съкровища изглеждат много по-весели и цветни, когато са поставени в различни и оригинални рамки за снимки.ramki za snimki3
Сами знаете колко бързо растат децата и как неусетно минава времето. Опитайте се да запазите най-хубавите си моменти с Вашите рожби в единствени по рода си рамки за снимки. Така след години, когато вече спомените са започнали да избледняват, любимите Ви снимки, поставени в най-подходящите рамки за снимки, ще Ви помогнат да се върнете назад във времето и да се докоснете отново до безценните моменти с Вашите рожби.
Всички модели рамки за снимки, които сме събрали за Вас можете да видите ТУК! А ако искате сами да си направите рамки за снимки, във видеото можете да видите как!

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар