Защо бебето на Джош Дюамел е в розово?

Защо бебето на Джош Дюамел е в розово?
5 (100%) 3 votes

Актьорът Джош Дюамел качи много миловидно и в същото време любопитно фото в Туитър. Ето какво забелязаха феновете на звездния татко!

Актьорът Джош Дюамел и любимата му Фърги станаха родители за първи път през септември 2013. Звездният татко не може да се нарадва на малката си рожба, за която полага грижи активно.
Наскоро Джош Дюамел качи миловидно фото на себе си и на малкото сладурче в Туитър, а феновете буквално засипаха кадъра с възклицания и комплименти. Селфи фотото на двамата сладурковци веднага се превърна в любимо на почитателите на актьора от телевизионния сериал „Лас Вегас“, предадоха от yahoo.de, но не пропускаме ли нещо много любопитно. По-бдителните фенове на Джош Дюамел веднага забелязаха и започнаха да питат защо бебето на фотото е в розово?

Защо синът на актьора Джош Дюамел е в розово?

Защо синът на актьора Джош Дюамел е в розово?

Припомняме, че актьорът и певицата от група Блек Айд Пийс се радват на малко момченце, което кръстиха Аксел Джак Дюамел. И тук отново идва въпросът защо синът на Джош Дюамел е в розово, при това цикламено?
Отговор така и не е последвал все още, но някои от потребителите в мрежата разсъждават, че всеки може да облича детето си в розово и синьо независимо дали то е момиче или момче.
Други са на мнение, че може би мама Фърги има пръст в модното решение относно розовото на малкия Аксел. Съпругата на Джош Дюамел е известна с ексцентричните си и атрактивни модни предпочитания.
Вие как мислите?
И все пак могат ли и момченцата да носят розово, както момиченцата носят синьо?

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар