Лекарите ми казаха да направя аборт, но това щеше да е най-голямата грешка в живота ми

Лекарите ми казаха да направя аборт, но това щеше да е най-голямата грешка в живота ми
5 (100%) 3 votes

Лекарите ми препоръчаха да направя аборт, но аз не ги послушах – това беше най-правилното решение, което съм взимала някога в живота си

Млада майка ни разказа за аборта, който не е направила, въпреки че лекарите са я посъветвали да прекрати бременността си. Тя ни помоли да не назоваваме името й, което в действителност не е най-важното, а това, което й се е случило.
Младото момиче научава, че е бременно, но тя и приятелят й не са планували да стават родители. Въпреки всичко те решават много сериозно да обсъдят възможностите за раждането на това бебе и тези за аборт. Двамата влюбени решават да задържат бебето, вярвайки че то им е дар от Бога. Но при гинекологичния преглед идва една ужасяваща новина – лекарите съобщават на бременната, че при нея е налице синдромът „кухо яйце“. Ударът е бил много тежък за влюбената двойка, която вече бе осъзнала, че ще стават родители, а изведнъж научават, че бебе всъщност няма.

Лекарите ми казаха да направя аборт, но това щеше да е най-голямата грешка в живота ми

Лекарите ми казаха да направя аборт, но това щеше да е най-голямата грешка в живота ми

Лекарите съветват младото момиче да направи аборт, като й обясняват, че след около половин година отново ще могат да направят опит за зачеване. Тя обаче решава да изчака тялото й само да реагира и така да се стигне до естествен аборт.
След близо седмица-две младото момиче отново посещава своя гинеколог с обяснението, че при нея настъпват вече всички симптоми на бременност – неприятно сутрешно гадене, световъртеж и умора, както и бюстът й е наедрял. Специалистът обяснява, че при синдрома „кухо яйце“ е възможно да се появят всички симптоми на бременността, но след прегледа той отново я съветва да се планува аборт, вместо да изчаква тялото й само да изхвърли „празното сакче“ и така самата тя да страда. Следва отново категоричен отказ.
И така седмица след седмица, докато младото момиче не отишло отново на преглед, защото спонтанен аборт така и не настъпил при нея. Огромно било учудването на лекаря, който два пъти я посъветвал да направи аборт, когато сам се убедил, че това, което вижда не е „кухо яйце“, а бебе.
Момичето моментално сменило гинеколога си, въпреки множеството извинения и обяснения от негова страна. По настоящем тя е майка на прекрасно 2-годишно момиченце и продължава да твърди, че решението й да не послуша лекарите съветващи я да направи аборт, е била най-правилното в живота й.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар