Виктория Бекъм даде безценен съвет на бизнес дамите (ФОТО + ВИДЕО)

Виктория Бекъм даде безценен съвет на бизнес дамите (ФОТО + ВИДЕО)
5 (100%) 5 votes

Виктория Бекъм е супер мама, бизнес дама, модна икона и футболна съпруга. За да успява с всичко това тя съчетава някои неща – вижте как!

Виктория Бекъм е сред най-известните звездни майки. Тя е съпруга на футболната легенда Дейвид Бекъм, с когото има четири деца. Освен това е успешна бизнес дама и модна икона. При всички тези ангажименти се чудим как Виктория Бекъм успява да поддържа завидната си форма, която меко казано може да бъде наречена перфектна. Е, вижте!

Виктория Бекъм посъветва всички бизнес дами да правят като нея

Виктория Бекъм посъветва всички бизнес дами да правят като нея

Самата Виктория Бекъм публикува в профила си в Туитър снимка, с която дава един безценен съвет на всички бизнес дами. Много често тялото ни страда от това, че прекарваме целия ден в офиса на бюрото пред компютъра. Сега Виктория ни показва как докато преглеждате електронната си поща или пишете дневен отчет можете да се погрижите и за добрата си форма. Звездната мама качи своя снимка, на която се вижда как тренира на пътечка, докато работи в офиса си, предават от yahoo.de.
Уникалното съоръжение е подарък на Виктория Бекъм от британска дизайнерка, която е предоставила един от прототипите си на комбинацията между бюро и бягаща пътечка на съпругата на Бекъм. Въодушевената Виктория веднага се похвали на своите над 7 милиона последователи в Туитър с неповторимата си придобивка, коментирайки, че всеки офис трябва да има такива. Тя съветва бизнес дамите да съчетават тренировката и работата едновременно.
Едно можем да кажем със сигурност – много хитър ход за безплатна реклама от страна на създателката на иновативното бюро. А нашият съвет към Виктория Бекъм е следващия път да смени обувките преди тренировка!

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар