Сподели своята история, фото или видео с нас!

Сподели своята история, фото или видео с нас!
5 (100%) 2 votes

Скъпи читателю, сподели историята си с нас, а ние обещаваме да я публикуваме. Изпращайте ни също така Ваши снимки и видео клипове

Драги читателю, сподели своята история с нас. Ние от mamita-bg.com разбираме, че понякога едно непреодолимо чувство напира във Вас, нуждата да споделиш с някого. Но понякога не смеем да разкажем на своите близки и приятели това, което ни вълнува, защото се притесняваме от мнението им, от преценката им. Ето тук сме ние насреща – споделете с нас, като не е нужно да споменавате името си. Ние с радост е публикуваме Вашата история, без да Ви съдим, без да Ви укоряваме, без да задаваме излишни въпроси.

Сподели своята история с нас!

Сподели своята история с нас!

След като споделите и ние публикуваме Вашата история, ще могат другите ни читатели да я прочетат и да Ви помогнат със съвет или коментар. Така Вие ще можете да получите мнението на много, различни и най-вече непристрастни хора по Вашия проблем.
А ако искате можете да споделите с нас и някоя Ваша любима снимка – независимо дали това е Ваш кадър или на детенцето Ви. Сподели с нас веселото фото на мъничето си и ни разкажи как е направено то. Разкажи ни за любимите му игри и преживявания, а може да ни изпратиш и любимото си клипче, а ние най-тържествено обещаваме да го споделим с нашите читатели.
И скъпи господа, ако си мислите, че това се отнася само до нежната половина на нашите читатели – грешите. Ти, драги господине, също може да споделиш с нас това, което те вълнува.
Задайте въпросите си към нас, а ние с радост ще помогнем!

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар