Майка превърна бебето си в гигант (ФОТО + ВИДЕО)

Майка превърна бебето си в гигант (ФОТО + ВИДЕО)
5 (100%) 3 votes

Всяка майка се опитва да успокои бебето си, когато то плаче. Но тази майка е предприемала друго, което е превърнало бебето й е гигант

8-месечно бебе тежи колкото 6-годишно дете. Как се е стигнало до това, сигурно се питате. Причината това бебе да е истинско гигантче всъщност е собствената му майка.
Когато бебето заплаче, всяка майка се опитва да го успокои по различен, по свои собствен начин. Но една майка от Валедупар, Колумбия, е правела друго. Еунис Фандино е хранела малкото си бебе Сантяго всеки път, когато то е заплачело. В резултат на това бебето се е превърнало в истински гигант.
Бебето Сантяго Мендоса официално е най-дебелото бебе в Колумбия, предават от БЛИЦ, но след като гигантското мъниче става известно и извън родината си, много хора коментират, че то е най-огромното бебе в света.

Бебето гигант Сантяго

Бебето гигант Сантяго

Здравето и дори живота на бебето са застрашени, заради теглото му. Благотворителна организация обаче е решила да помогне на Сантяго, който ще трябва да се подложи на животоспасяващо лечение. Теглото на бебето гигант вече достига 20 килограма. 8-месечното бебе в неделя ще пристигна със самолет в столицата Богота, където ще му помогнат екипите от клиника Колина.
Самата майка на бебето Еунис е поискала помощ от „Пълни сърца“, признавайки, че тя със своето „невежество“ е довело до състоянието на Сантяго. Теглото на бебето реално застрашава здравето му, предават от радио Каракол. Бебето вече няколко пъти е било хоспитализирано. Сега медиците от клиника Колина ще се опитат да редуцират теглото на бебето и след това да го подложат на серия от операции.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар