Кога звездите направиха първата крачка и станаха възрастни?

Кога звездите направиха първата крачка и станаха възрастни?
5 (100%) 4 votes

Вижте кога е бил първи път на някои от най-известните звезди като Анджелина Джоли, Джони Деп, Лейди Гага и други

Вие помните ли своя първи път? За много това е нещо наистина специално, а за други остава един не чак толкова приятен спомен за един наистина неловък първи път. Някои предпочитат да изчакат и първият им път да е с първата любов. Други са по-лекомислени и просто се поддават на бушуващите хормони и страсти, без много да се замислят.
А запитвали ли сте се кога е бил първият път на звездите? След като сме толкова любопитни да четем всичко, което медиите успяват да измъкнат за настоящия им личен живот, не сме ли любопитни и относно тази специална подробност?!

Анжелина Джоли

Анджелина Джоли

От yahoo.de разкриха кога е бил първият път на част от най-известните звезди.
Анджелина Джоли й се носи славата и всеки знае, че е доста дива. А знаехте ли, че нейният първи път е бил, когато Анджи е била едва на 14 години?
Връзката на тийнзвездите Селена Гомез и Джъстин Бийбър бе следена като под лупа от световните медии. Чаровната брюнетка бе на 18 години, когато се реши да направи важната крачка с приятеля си, който почти веднага след това „изпя“ всичко на жълтите издания. Някои писаха, че това е бил и неговия първи път, но тази информация остана неофициална.

Звездите и техния първи път - Джони Деп

Звездите и техният първи път – Джони Деп

За никого няма да е изненада, че прочутата богаташка наследница Парис Хилтън е прекарала своя първи път в един от хотелите Хилтън. Тогава известната блондинка е била на 15 години.
Звездната мама Меган Фокс сама сподели подробности около своя първи път. Тя разказа, че е било много романтично и че тя е била много влюбена. Това се е случило, когато Меган е била на 17 години.
Лейди Гага също не се посвени да разкаже за своя първи път. Тя също е била на 17 години, но за разлика от Меган Фокс, тийнейджърката Гага изобщо не се е чувствала готова за тази стъпка и за нея споменът не е никак романтичен.
Любимецът на жените по цял свят Джони Деп е бил едва на 13 години, когато е бил за първи път с момиче. Тогава той е бил част от банда, а всичко се е случило в една кола.

 

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар