ТОП 5 на най-необходими неща за едно бебе

ТОП 5 на най-необходими неща за едно бебе
5 (100%) 2 votes

Кои са тези най-необходими неща за бебето, които първо трябва да купите – майките дадоха своите отговори, а ние направихме класация специално за Вас!

Сигурно се чудите кои ще са най-необходимите неща при ежедневното отглеждане на Вашето бебе. Мъничето има нужда от толкова много вещи, че имате чувството, че е нужно да си набавите всичко.
Не се отчайвайте! Въпросът „Кои са най-необходимите неща за едно бебе?“ бе адресиран към майки, които вече са преминали етапа, който на Вас тепърва Ви предстои. Те назоваха най-използваните вещи, а специално за Вас ние ги подредихме в ТОП 5 на най-необходимите неща за едно бебе. Ето я и нашата малка класация:
1. Като най-необходима вещ за бебето 22,4% от майките са посочили бебешката количка. Като се замислите това е напълно разбираемо. Детската количка ще е най-използваната вещ през първите година-две на бебето.

ТОП 5 най-необходими неща за едно бебе

ТОП 5 най-необходими неща за едно бебе

2. На второ място сред най-необходимите неща за бебето се подрежда столчето за кола с цели 17,2%. Когато бебето не е на път с бебешката количка, то мъничето пътува в своето бебешко столче за кола.
3. Столчето за хранене е номер три сред най-необходимите неща за едно бебе. То заема тази позиция благодарение на 11,8% от отговорите на запитаните майки.
4. Бебешкият шезлонг също намира своето място в нашия ТОП 5. Все пак когато бебето не е навън или не е в столчето си, то може да се излежава и забавлява в своя шезлонг.
5. А в края на ТОП 5 на най-необходимите неща за бебето намираме проходилката, която 6,9% от майките са посочили.
Ако се чудите от къде да започнете с най-належащите покупки за Вашия бебок, тогава започнете с тези пет неща.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар