Татко намери начин да „възкреси“ покойната си любов (СНИМКИ + ВИДЕО)

Татко намери начин да „възкреси“ покойната си любов (СНИМКИ + ВИДЕО)
5 (100%) 4 votes

Баща на малко момиченце успя да „възкреси“ покойната си съпруга и да запази един последен и изключителен спомен за нея. Вижте удивителните кадри!

Бащата на малката Оливия започва нов живот с малкото си момиченце, но без любимата му съпруга и майка на дъщеря му, Али. Бен Нунъри от Охайо губи съпругата си след тежка битка с рака. Както той, така и малката Оливия никога няма да забравят Али, но в памет на покойната те решиха да заснемат уникална фотосесия.
За специалните снимки Бен Нунъри успя да „възкреси“ покойната си съпруга по един неповторим начин. Той възпроизведе сватбените си снимки, но този път на бащата партнира малкото му момиченце, предават от manager.bg.

Баща намери начин да "възкреси" покойната си съпруга

Баща намери начин да „възкреси“ покойната си съпруга

Снимките на бащата и момиченцето заснема Мелани Пейс, която е сестра на покойната Али и е направила оригиналните сватбени кадри. Преди години младоженците решават да се снимат в празната си къща, в която ще започнат своя нов живот. Сега бащата Бен и дъщеря му Оливия напускат къщата, за да започнат своя нов живот, но без майката Али.
Покойната майка „възкръсва“ в образа на малкото си момиченце, а бащата описва как по време на снимките е изпитал всевъзможни емоции – такива на тъга, на забава, на странно усещане и на всичко, за което се сетите.
Вгледайте се в 3-годишната Оливия и ще успеете да откриете покойната Али. Майката на момиченцето ще продължи да живее чрез дъщеря си, която винаги ще носи част от нея.
А фотографският експеримент се оказва един неповторим спомен!

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар