Престъпник ще бъде най-младият дядо (ВИДЕО)

Престъпник ще бъде най-младият дядо (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Младежът, който в най-скоро време ще стане най-младият дядо, е престъпник. Вижте на колко години е той и на колко години е дъщеричката му, която е бременна

Най-младият дядо ще е само на 27 години, когато внучето му се роди. След като вчера Ви представихме най-младата баба у нас, която е на 25 години, а вече има 5 месечно внуче, днес ще Ви разкажем за един случай извън България, в който става дума за най-младия дядо.
Младежът, който в най-скоро време ще стане дядо, въпреки че е само на 27 години, е от Великобритания и е престъпник, обвинен в това, че е отнел човешки живот. В момента той излежава своята присъда, а дъщеря му е бременна. 27-годишният младеж е станал баща, когато е бил на 14 години, а момиченцето му, което сега вече е 13-годишна, повтаря историята на баща си, предават от dete.bg. Тийнейджърката е бременна, а бащата на нейното бебе е момче на нейната възраст.

дядо

Най-младият дядо е криминално проявен

Престъпникът е посъветвал дъщеря си да не ражда бебето, но тя видимо не го е послушала, дори вече се е похвалила в социалната мрежа Фейсбук, че е бременна в петия месец и дори постна ехографска снимка на бебето си от контролен преглед при . По всичко личи, че тийнейджърката се радва, че ще става майка, а бъдещият дядо, който излежава присъда за престъпление, което е извършил, когато дъщеря му е била едва 2-годишна, не може да промени нищо.
Тийнейджърката, чието име не може да бъде назовано поради законови причини, живее в един от големите градове на Острова. Бъдещата майка вече не посещава учебните занятия, а ходи на курсове за бременни тийнейджърки и млади майки.
Бъдещата майка живее в предградията заедно с майка си, която е 28 годишна. Бъдещата баба е родила първото си дете на 14 години и има още две деца от друг мъж, с когото по настоящем живее.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар