Любов е причината жена да отслабне с 50 килограма (ФОТО ПРЕДИ-СЛЕД)

Любов е причината жена да отслабне с 50 килограма (ФОТО ПРЕДИ-СЛЕД)
5 (100%) 3 votes

От любов към своя съпруг една жена реши да отслабне с близо 50 килограма. Тежащата 118 килограма Мисти се втали и сега тежи под 70килограма

Безкрайната любов на Мисти към съприга й Лари й даде сили да победи една много тежка битка – битката с наднорменото тегло. Ето я и историята за любовта на Мисти и Лари Шафър:
Любовта между Мисти и Лари се заражда още в гимназията. Пълничкото момиче е била негова дама на бала, а през 2008 година става и негова законна съпруга. Лари никога не е споменавал и дума относно наднорменото тегло на своята любима, защото той я обича такава, каквато е.

любов

Любов е причината жена да отслабне с близо 50 килограма – Мисти тежи 118 кг.

През 2012 година Лари, който е военен, бива изпратен да служи в Афганистан, а съпругата му решава, че сега е моментът да влезне във форма. Когато Лари заминава Мисти тежи около 118 килограма. Нейната любов към мъжа й сякаш й дават сили и подсилват волята й – тя започва ожесточена борба с килограмите, които при нея винаги са били повече, още откакто е дете.
25-годишната жена, която е майка на едно прекрасно момиченце, е имала периоди в живота си, когато е тежала дори 136 килограма. Високата 1,67 см Мисти е опитвала диети и дори е взимала хапчета за отслабване, но винаги след това килограмите са се връщали.
Този път двигателната сила, за да победи наднорменото тегло обаче е била много силна – нейната любов към Лари.

любов

Любов е причината жена да отслабне с близо 50 килограма – Мисти тежи под 70 кг.

Съпругът й е отсъствал на мисия в Афганистан една година – достатъчно време за Мисти да свали 50 килограма. Първите 3-4 месеца са били най-трудни, но нейната любов е била много силна. Младата майка се отказва от всичко вредно в ежедневното си меню и дори ограничава течностите само до вода и кафе, без никакви газирани напитки.
След няколко месеца тялото й привикнало към здравословното хранене и Мисти чувствала нужда от много вода и зеленчуци.
И така месец след месец, мислейки за своята голяма любов Лари, Мисти води тежката борба с килограмите. Ето че идва и денят на неговото завръщане. Това е на 15 май 2013, пишат от dama.bg.
Лари Шафър винаги е познавал любимата си като жена над 100 килограма. Когато Мисти посреща любовта на живота си на летището, няма сили да каже каквото и да е. Тя направо се хвърля и прегръща съпруга си, който е онемял от изненада. Лари едва успява да каже едно „Уау”.
Това е и първият път, когато войникът успява да вдигне на ръце любимата си. В този романтичен момент Мисти разбира, че всичко си е струвало.
Сега всеки път, когато Лари реши да вдигне на ръце жена си, тя е толкова щастлива, че не може да повярва, че всичко това е истина.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар