Майка се опитва да предаде много важен урок на дъщеричката си (ВИДЕО)

Майка се опитва да предаде много важен урок на дъщеричката си (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Понякога да предадеш урок на детето си не е никак лесна задача. А ако това е свързано и с много примамки, то тогава е още по-трудно!

Преподаването на важен урок на малчугана у дома си е сериозна работа. А когато това е важен жизнен урок задачата става по-трудна, а когато е свързано и с доста изкушения – урокът става още по-труден.
Всичко това нагледно можем да видим в едно много сладко видео, кръстено „Майка се опитва да научи дъщеря си на важен урок“. Става въпрос за това, че майката се опитва да научи дъщеричката си да се пази от непознати. Това е един неизбежен урок, който всеки родител се опитва да преподаде на най-ценното създание в живота си.
Да, ама на практика това не е толкова лесно, защото често непознатите си служат с малки изкушения, например сладолед, бонбони и други лакомства.

урок

Майка се опитва да предаде много важен урок на дъщеричката си

Така урокът започва със следния въпрос към малката Йе Бин: Ако непознат ти каже „Хайде да отидем да ядем курабийки!“, какво ще кажеш? Малката сладурана без да се колебае отговаря, че това много ще й хареса. Но мама обяснява, че правилният отговор е „Не!“. Малкото момиченце се съгласява и урокът продължава с още подобни въпроси и сходни ситуации, в които непознат мъж се опитва да изкуши Йе Бин, а тя трябва да отговори с „Не!“. Да, но детето намира за доста хубави всички предложения, които непознатият й отправя. Така след доста повторение, малката Йе Бин почти е научила урока си. Тя започва да отговаря с „Не!“ на обсъдените ситуации, но когато мама добавя ново изкушение – опа! Май Йе Бин не е научила толкова добре урока си.
Това е много забавно видео, показващо трудните ситуации в това да си родител. Вижте сами какво имаме в предвид и не забравяйте да споделите този урок със своите приятели – може да им е от полза.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар