Снимка, качена във Фейсбук, спаси малко момиче

Снимка, качена във Фейсбук, спаси малко момиче
5 (100%) 1 vote

Майка получила в социалната мрежа съвета да заведе момичето си на лекар, за да бъде прегледано и така спасено

Тара Тейлър качила снимка на дъщеря си във Фейсбук. 3-годишното момиченце Райли се усмихва изключително симпатично в обектива, но очичките й блестят от светкавицата. Майката от Тенеси все пак решила да постне тази снимка на детенцето си в социалната мрежа Фейсбук, защото много я харесала.
Кадърът, качен във Фейсбук, веднага привлякъл вниманието на двама приятели на Тара Тейлър. Те веднага се свързали с младата майка и й обяснили деликатно, че може би на дъщеричката й няма нищо, но все пак на фотото, което тя е качила в профила си във Фейсбук, се вижда особено блестене на едното око на Райли. Това може да е знак, че момиченцето има здравословни проблеми с окото, но в най-добрия случай може да е просто отблясък от светкавицата.

Фейсбук

Снимка, качена във Фейсбук, спаси малко момиче

Майката на 3-годишното момиченце не подминала коментара във Фейсбук и завела детето си на лекар. Така се стигнало до диагнозата Morbus Coats, при която става дума за заболяване на окото. Най-често вроденото заболяване засяга само едното око, но при влошаване може да доведе до слепота с едното око или до напълна загуба на зрението. При навременно лечение зрението на малката Райли може да бъде спасено.
В момента момичето се лекува, а майката Тара Тейлър цитира наизуст пред канал Memphis WREG коментара, който е получила във Фейсбук. Тя още не може да повярва, че публикуването на тази снимка във Фейсбук е довела до спасението на дъщеричката й Райли.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар