Бебе се радва, че татко се прибира от работа супер много (ВИДЕО)

Бебе се радва, че татко се прибира от работа супер много (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Малко бебе се радва супер много всеки ден, когато татко се прибира от работа. Вижте как реагира мъничето, което още дори не може да ходи!

Много сладко бебе се радва до безумие, че татко се прибира у дома. Видеото, което е качено в сайта за видео споделяне youtube като „When Daddy Comes Home“ (в превод от английски език: „Когато татко се прибира у дома“) е гледано над милион и половина пъти. А коментарите на потребителите под клипчето са близо 800.
Сладкото бебе се казва Кейси, а мама е тази, която е заснела и качила видеото в youtube.

бебе

Много сладко бебе се радва до безумие, че татко се прибира у дома. Видеото, което е качено в сайта за видео споделяне youtube като „When Daddy Comes Home“ (в превод от английски език: „Когато татко се прибира у дома“) е гледано над милион и половина пъти.

Малкото бебе, което все още не може да ходи, изпитва безумна радост от факта, че татко е свършил работа и се прибира у дома. Малката Кейси издава сладки, но и много смешни звуци, маха с ръчичка на баща си за „Здравей“, рита с крачета и сякаш дори подскача леко с дупето си. А когато татко идва и целува своето малко бебе, Кейси се наглася сама за целувка, а след това радостно рита с крачета.
Мама е написала в сайта за видео споделяне, че нейното малко бебе реагира така всеки ден, когато татко си идва от работа у дома.
Всички много лесно можем да си обясним реакцията на малката Кейси, но трябва да признаем, че е много сладка в радостта си. А като се замислим не са ли това най-ценните моменти!
Вие как мислите?

Нека Ви припомним един абсолютен хит от мрежата – малко бебе, което все още не може да говори, се кара с татко си!

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар