Кучета и котки превзеха жилището на бременна в 6-ия месец

Кучета и котки превзеха жилището на бременна в 6-ия месец
5 (100%) 1 vote

7 кучета и 17 котки са окупирали жилището на бременна в 6-ия месец жена. Домашните любимци са причина тя да напусне апартамента

Кучета и котки са окупирали жилището и сърцето на жена от Сандански. 33-годишната Любка Митова е бременна в 6-ия месец и съвсем скоро ще стане майка, но в момента тя е майка на десетки четириноги, които е приютила в жилището си. В апартамента на бременната жена има общо 7 кучета и 17 котки, съобщават от информационна агенция Блиц.
Ако това ви се струва много то какво ще кажете за това – съвсем доскоро общият брой на кучетата, за които Любка е полагала грижи, е бил 45, предават от Struma.bg.

кучета

Кучета и котки превзеха жилището на бременна в 6-ия месец

Всичко започва преди 5 години, когато Любка загубила майка си. Погълната от мъката тя изпаднала в тежка депресия, а любимите й кучета и котета били тези, които й помогнали да преодолее всичко. От тогава щом види болни или изпаднали в беда кучета и котета, тя не може да не им помогне.
Цялата си заплатя, която възлиза на едва 400 лева, Любка Митова харчи за домашните си любимци, а преди време дори е гледала 2 кучета в колата си. Освен че приютява в дома си кучета и котета, тя ги води на ветеринар, купува всичко необходимо, а ако не може да се справи, то тя отвежда четириногите в приюта в Сандански.
В момента бременната в 6-ия месец Любка живее при баба си, а жилището си е отстъпила на кучетата и котетата. Тя е наясно, че след като бебето й се роди ще трябва да се раздели с голяма част от любимците си, защото няма да може да полага грижи за тях.
Но дотогава кучетата и котетата остават в дома й, а в сърцето й има място за още много четириноги, изпаднали в беда, които имат нужда от грижи и обич.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар