Принц Джордж се изяви в обществото (СНИМКИ + ВИДЕО)

Принц Джордж се изяви в обществото (СНИМКИ + ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Принц Джордж направи своя дебют в обществото. Най-малкият престолонаследник бе заобиколен от свои връстници и видимо много се забавляваше

Принц Джордж е в центъра на вниманието още от преди да се роди, но сега определено можем да кажем, че малкият престолонаследник бе в центъра на събитието. Принц Джордж вече най-официално направи своя дебют е обществото, предават от ПИК.
Принц Джордж заедно с мама Кейт Мидълтън и татко принц Уилям е на 19-дневна обиколка в Нова Зеландия и Австралия. Ето че дойде време малкият принц да се изяви в обществото. Това се случи на среща с цял куп негови връстници. Кралското семейство присъства на среща с представители на детската организация „Плънкет“ и с други млади родители и техните бебоци. Присъстващите, които имаха невероятната възможност да се срещнат с Кейт, Уилям и малкия принц Джордж са били специално подбрани, за да отразяват разнообразието на новозеландското общество, като сред тях имаше и самотна майка и двойка гей бащи. А всички мъници са връстници на престолонаследника и дори са родени в същата седмица като самия принц Джордж или седмиците преди и след 22 юли 2013 година.
Принц Джордж се представи перфектно по време на „партито“, защото официалната среща се превърна в същинско бебешко парти. Той остана спокоен през цялото време и видимо много се забавляваше, въпреки че много негови връстници не спираха да плачат.
Тази среща бе прекрасна възможност за 8-месечния принц Джордж да се представи пред целия свят по възможно най-неформален начин, защото той все пак е едно бебе като всички други. А Кейт и Уилям разговаряха с другите майки и бащи също съвсем неофициално, както това би се случило между обикновени родители на подобно събиране.
Вижте как принц Джордж се представи с помощта на снимките в галерията и видеото по-долу:

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар