АЛФ – ето как се промениха актьорите от сериала (СНИМКИ)

АЛФ – ето как се промениха актьорите от сериала (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Помните ли „Алф“? Любимият сериал от детството ни, който следяхме с интерес и всеки път се смеехме от сърце. Вижте как изглеждат актьорите от „Алф“ днес

Помните ли „Алф“? В края на 80-те години на миналия век „Алф“ бе най-гледания и любим сериал както на малки, така и на големи. С интерес следяхме сериите, в очакване на Алф да свърши най-новата пакост, а след това се смеехме от сърце. Телевизионната продукция на NBC е снимана от 1986 до 1990 година, но „Алф“ продължи да се върти по различните телевизии през следващите 20 години.
Алф и семейство Танер ставаха част и от нашето семейство с всеки следващ епизод, но какво се случи с актьорите след края на телевизионния сериал? Ние ще Ви покажем как изглеждат те.

алф

Алф: Макс Райт

Алф късаше най-много нервите на Уили Танер, който бе изигран от Макс Райт. Днес 70-годишният актьор признава, че след сериала „Алф“ е преминал през много трудности – здравословни проблеми, тежка химиотерапия, проблеми с алкохола и спад в кариерата.

алф

Алф: Ан Шедийн

Майката в сериала „Алф“ бе Кейт Танер. Актрисата Ан Шедийн изиграва Кейт. Днес тя е на 56 години и има 16-годишна дъщеря на име Тейлър. Любопитно е да знаете, че Ан Шедийн не е харесвала особено работата по сериала „Алф“. Ето защо в много серии, когато тя изглежда сърдита, май не става въпрос за актьорска игра.

алф

Алф: Ан Шедийн

Чаровната тийнейджърка Лин от сериала „Алф“ вече е пораснала и самата тя е майка на момиченце, което се ражда през 1994 година и получава красивото име Клер. Ролята на Лин Танер остава най-значимата и запомняща се за 45-годишнара Андреа.

алф

Алф: Бенджи Грегъри

И да не забравяме най-малкият Танер – Брайън, изигран от Бенджи Грегъри. 35-годишният актьор днес е живее със съпругата си. Той се отказва от актьорската кариера още през 1993 година.

Припомнете си някои от най-забавните моменти от сериала „Алф“ с видеото:

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар