Бебето без уши трябва да бъде оперирано до 6 дни, а парите недостигат

Бебето без уши трябва да бъде оперирано до 6 дни, а парите недостигат
5 (100%) 1 vote

Бебето без уши от Кюстендил трябва да бъде оперирано до 16 април, което е другата сряда, а парите за операцията още не са събрани от семейството му

Бебе без уши се роди в град Кюстендил преди 2 месеца. Медиците от града признават, че до сега не са имали подобен случай – бебе без уши.
Родителите на мъничето без уши, Мария и Сашо Желеви, не могат да се зарадват истински на първата си рожба. Майката още не може да повярва, че бебето й няма уши и не спира да плаче. Бебето, което се казва Бойко, може да бъде подложено на специална операция, при която да му бъдат изградени ушни миди. За целта родителите на 2-месечното бебе трябва да съберат 2000 лева.

уши

Бебето без уши трябва да бъде оперирано до 6 дни, а парите недостигат

За случая на бебето без уши се писа в много медии и така историята му стана известна. В ромската махала в Кюстендил, откъдето е бебето бе организиран и благотворителен концерт, а средствата бяха дарени на семейството на малкия Бойко. Парите обаче за операцията все още не са събрани, не достигат още 900 лева за операцията на бебето без уши, предават от Блиц.
Специалистите от София са казали на родителите, че операцията трябва да се извърши най-късно на 16 април, съобщават от TV7. Остават само 6 дни до крайния срок за операцията, а семейството трябва да събере още 900 лева.
Сашо Желев, баща на бебето без уши, разказа как специалистът от столицата, който е прегледал сина му, е обяснил, че за финансиране от Здравната каса Бойко трябва да навърши 5 години.
От Здравната каса заявиха, че семейството не е потърсило помощ от тях.
Ако по някакъв начин искате и можете да помогнете на 2-месечното момченце Бойко, което е родено без уши, свържете се с родителите му на тел. 0894 097 386 (това е мобилният номер на таткото на Бойко, Сашо Желев).

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар