Хубавата Кейт Мидълтън позира на известен режисьор (СНИМКИ и ВИДЕО)

Хубавата Кейт Мидълтън позира на известен режисьор (СНИМКИ и ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Хубавата Кейт Мидълтън попадна в полезрението на известен режисьор. Носителят на Оскар с интерес снимаше херцогиня Катрин с мобилния си телефон

Хубавата Кейт Мидълтън се радва на огромна популярност не само сред британците. Ето че сега привлекателната херцогиня попадна в полезрението на известен режисьор, носител на Оскар и Златен глобус.
В момента Кейт Мидълтън и принц Уилям са на пътуване в Нова Зеландия и Австралия. Така те имаха възможност да се срещнат и с известния новозеландски режисьор, продуцент и сценарист сър Питър Джаксън. Създателят на легендарната трилогия „Властелинът на пръстена“ по книгите на Дж. Р. Р. Толкин с интерес засне няколко кадъра на красивата Кейт Мидълтън.

Кейт Мидълтън

Хубавата Кейт Мидълтън позира на известен режисьор

Херцогинята на Кембридж е свикнала да е център на внимание и даа бъде преследвана от фотографи с техните камери. Този път Катрин се показа като истинска звезда и кокетно позираше пред мобилния телефон на сър Питър Джаксън.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън и сър Питър Джаксън

През това време съпругът на Кейт Мидълтън се изкачваше в кабинката на ретро биплан от колекцията на режисьора на „Хобит“, предават от dailymail.co.uk. Принц Уилям се чувстваше точно на място в ретро самолета, а Катрин любопитно надничаше и разглеждаше.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън и принц Уилям

Британският таблоид публикуваха цял куп снимки на кралската двойка от поредния им ден в Нова Зеландия. Този път те бяха без сина си принц Джордж, който мама Кейт Мидълтън бе поверила на грижите на професионалната му бавачка. Херцогинята се пошегува, че не може да взимат малкия принц навсякъде, защото той е твърде „шумен“.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън

Е, ние се убедихме в противното по време на среща на кралското семейство с други родители и техните бебета. Сина на Кейт Мидълтън и принц Уилям се представи прекрасно и остана спокоен през цялото време, без да плаче и мрънка като повечето си връстници.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар