ТРОГАТЕЛНО ВИДЕО показва онзи съкровен момент при срещата с бебето!

ТРОГАТЕЛНО ВИДЕО показва онзи съкровен момент при срещата с бебето!
5 (100%) 2 votes

Видео, което ще Ви трогне и просълзи! Войници виждат бебето си, след като са се прибрали у дома от мисия.

За първи път тези войници виждат бебето си. За първи път те могат да ги докоснат и да ги поемат в прегръдката си. Това е едно видео, което е компилация от няколко магически, магнетични и трогателни моменти.
Много от тези войници са заминали на мисия, оставяйки бременна съпруга или приятелка. Много от тях са научили новината, че ще стават бащи, докато са били далеч от своите любими. Те не са имали възможността да видят как корема на тяхната половинка расте и да усетят как бебето рита. Тези мъже не са могли да присъстват на раждането, защото са били на хиляди километри. Те са пропуснали първите дни на децата си и някои много емоционални моменти, сред които първия път, когато бебето се усмихне, първото зъбче, първите крачки и много други.

първи път

За първи път те могат да ги докоснат и да ги поемат в прегръдката си. Това е едно видео, което е компилация от няколко магически, магнетични и трогателни моменти. Във видеото ще видите много сълзи, но това са сълзи от радост. Ще видите и много усмивки.

Ето защо за тях моментът, когато за първи път могат да видят бебето си, първия път, когато могат да го прегърнат е много трогателен.
Във видеото ще видите много сълзи, но това са сълзи от радост. Ще видите и много усмивки. Убедени сме, че това трогателно видео запечатало първата среща на баща и бебе ще Ви трогне дълбоко и също ще накара сълзите Ви да напират.
Споделете това трогателно видео и с приятелите си, за да могат и те да се докоснат до тези магнетични първи срещи, които ни карат да се замислим кои са в действителност най-важните неща в живота ни – децата.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар