Селена Гомез уволни майка си Манди (ВИДЕО)

Селена Гомез уволни майка си Манди (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Певицата реши, че вече не се нуждае от услугите на майка си Манди и на втория си баща Браян ги уволни. Джъстин Бийбър ли се крие зад реалната причина?

Селена Гомез сякаш се е заклещила в сложната връзка, която има с Джъстин Бийбър. Двамата са ту заедно, ту се разделят, а поп идолът Бийбър все по-често има неприятности с полицията. Нормално е родителите на Селена Гомез да не одобряват бъдещето й с Джъстин. Но това ли е реалната причина за решението на младата певица?
Селена Гомез прецени, че вече не се нуждае от професионалните съвети на майка си Манди и втория си баща Браян и просто ги уволни, предават от dete.bg.

Селена Гомез

Селена Гомез уволни майка си Манди и втория си баща Браян

Родителите на певицата бяха нейни мениджъри от 2007 година и отговаряха за ангажиментите и графика й. Но вече не. Селена Голез е решила, че иска да работи с екип от професионалисти, а майка й се притеснява как това ще се отрази на кариерата й.
Напоследък Селена Гомез е спорела с майка си Манди и втория си баща Браян не само относно личния си живот и връзката й с Джъстин Бийбър, но й относно служебни въпроси, например професионалния й график.
Родителите на тийн идолката са на мнение, че именно гаджето й Джъстин е бил виновен дъщеря им да попадне в клиника, предават от БГНЕС. Селена се лекуваше миналия януари.
Близки до младата певица коментират, че отношенията с майка й и несъгласието на Манди дъщеря й да се вижда с Джей Би, не е причина за решението й да уволни нея й съпруга й Браян. Тя се чувства вече достатъчно голяма и самостоятелна, но не е ли доста дръзко решението й.
Все пак правилно ли е постъпила Селена Гомез спрямо родителите си и одобрявате ли нейното решение? Коментирайте, моля!

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар