Една българка подаде жалба за дискриминация срещу държавата

Една българка подаде жалба за дискриминация срещу държавата
5 (100%) 1 vote

Писмото на една българка до управниците на България предизвика бурни реакции в социалната мрежа. Ива Ничева обвинява държавниците в дискриминация!

Една българка, една майка подаде жалба за дискриминация срещу държавата. Ива Ничева е една българка, която се чувства предадена от всички тези, на които е гласувала доверие и сега управляват държавата ни. Тази една българка е и майка, която ще направи всичко, което е по силите й, за да не мизерства детето й.

една българка

Писмото на една българка

Ива Ничева директно заявява, че правителството дискриминира хората като нея – образовани и работещи, и всичко това в полза на необразованите и неработещи, които живеят на гърба на държавата като паразити. Тази една българка е майка, която не мисли, че нейното дете, едно българско дете, трябва да е по-долу стоящо от детето на една ромка. Защото именно ромските майки и тези от малцинствата източват всички социални помощи и така живеят, без да се налага да работят, а една българка, за да осигури прехрана на детето си, трябва да разчита единствено и само на заплатата, която заработва с много труд. Да не забравяме и всички данъци и осигуровки, които образованите и работещи трябва да плащат. Данъци, от които се отделят всички помощи отиващи при тези които не работят.

Писмото на Ива Ничева, което е адресирано до всички, които ни управляват – до президента, до премиера, до министрите на финансите и социалните въпроси, както и до всички лидери на политическите партии, отговарящи за държавата ни, пишат от dobrich24.com.
Писмото на тази българка бе разпространено до медиите, отбелязаха от vmro.bg,  и предизвика бури реакции сред потребителите, защото тази българска майка не е единствената, която се чувства ощетена от държавата.
Ива Ничева е една българка, чието семейство е имало нужда от помощ, но въпреки многото писма, които е написала от управниците не е дошла никаква помощ и никакъв отговор.
Прочетете сами цялото писмо на една българка, която вече вярва в държавата. Моля, коментирайте!

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар