Директорка на училище нападна свои ученици и учителката им

Директорка на училище нападна свои ученици и учителката им
5 (100%) 2 votes

Директорка на училище нападна свои ученици и преподавателката им. Директорката на школото е била като обезумяла, а едно от момчетата е било наранено

Училище в Чешнегирово се превърна в нещо подобно на бойно поле. Директорката на школото не за първи път кара възпитаниците си и преподавателите в училище да настръхнат. В последно време оплакванията от директор Кера Ташева са зачестили, което притеснява всички жители на село Чешнегирово в Южна България, предават от информационна агенция Блиц.
Всички говорят как директорката на училището упражнява постоянен тормоз върху своите подчинени и възпитаниците им. Последният инцидент, който е преминал всякакви граници, се е случил миналата седмица. На 10 април, четвъртък, Кера Ташева е нахлула в една от класните стаи на 7 клас с тесла в ръка.

училище

Директорка на училище нападна свои ученици и учителката им с тесла

Директорката на чешнегировото училище побесняла, защото вратата на стаята, в която седмокласниците имали час по музика, била заключена. Госпожа Ташева повикала работник от персонала, който й помогнал да изкъртила бравата на вратата.
Когато Кера Ташева успяла да влезе в класната стая, тя започнала да крещи като луда както на учителката по музика, така и на учениците. В изблика си на ярост директорката оживено ръкомахала с ръце, но в един момент изпуснала теслата. Дърводелският инструмент отскочил от земята при падането и ударило едно от момчетата от седми клас, предават от в. „Марица“.
Учениците разказват как директорката на училището наричала учителката по музика некадърна и не спирала да вика на всички. Децата били изплашени от изпадналата в ярост директорка Ташева и с ужас сравняват избухливата жена с луда.

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар