Бебе с 8 крайника се появи на бял свят вместо близнаци (ФОТО и ВИДЕО)

Бебе с 8 крайника се появи на бял свят вместо близнаци (ФОТО и ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Новородено бебе изуми медиците по света. Лекарите са очаквали да се родят близнаци, но се появило необикновеното момченце с 8 крайника

Бебе феномен се появи на бял свят. Новороденото бебе се роди и изуми лекарите, които очаквали близнаци. Малкото момченце има не 4, а 8 крайника, предават от информационна агенция Блиц.
Необикновеното бебе с 8 крайника проплакало в един от родилните домове на китайския град Хойчжоу, в провинция Гуандун, съобщават от Mirror.

бебе

Бебе с 8 крайника се появи на бял свят вместо близнаци

Новороденото бебе се роди с тегло 3 килограма на 2 април 2014, което е 13 дни преди изчисления термин. Най-вероятно в самото начало на бременността е ставало въпрос за близнаци. Така се обяснява и феноменалното състояние на бебето – в случая се е касаело за бременност с близнаци, но единият плод се е деформирал на определен етап от развитието.
Веднага след раждането бебето е преместено в интензивното отделение на болницата и хирурзите са направили операция по отстраняване на допълнителните и ненужни двойки крайници. След няколкочасовата операция състоянието на новороденото момченце е стабилно, но се оказало, че освен 4 крачета и 4 ръчички има и други проблеми. Необикновеното бебе има пневмония и вроден порок на сърцето. За неопределен период от време новороденото бебе ще бъде под непрекъснат лекарски контрол.
Това не е единственият подобен случай известен до този момент. Не само лекарите проявяват интерес и се изумяват от подобни медицински феномени. Преди време писахме за момиченце на име Лакишми Татма, което също се бе родило с 8 крайника, но не е било оперирано веднага след раждането. В нейният случай ставаше въпрос за две ръце и шест крачета, така Лакишми Татма получи и своя прякор „детето октопод“. Прочетете тук какво се случи с нея!

В Индия бе известен и случая на Дийпак Пасуан, който имаше 7 крайника и два полови органа. Историята му можете да прочетете ТУК!

Клюки.вс препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар